5. KONFERENCA O SKLADNOSTI IN ETIKI POSLOVANJA NA BLEDU 

KONFERENCA BO POTEKALA  6. 11. – 7. 11. NA BLEDU! 

Skladnost poslovanja, tehnologija in globalna tveganja

Letošnja rdeča nit konference bo tekla o tem, kako tehnologija in umetna inteligenca vplivata na skladnost in etiko poslovanja ter kakšen je vpliv na stroko skladnosti poslovanja in upravljanja tveganj. Obravnavana bodo tudi pomembna globalna tveganja, njihovi učinki na skladnost poslovanja in upravljanje tveganj. Toda če želimo razumeti tehnologijo in z njo vešče ravnati v korist ljudi, podjetij in planeta, moramo najprej spregovoriti o človeških značilnostih, njihovih prednosti in slabosti, ki bodisi omogočajo obvladovanje številnih tveganj in vprašanj skladnosti ali pa jih povečujejo.

Ključni poudarki iz programa konference:

 • Etični vidiki tehnologije in umetne inteligence.
 • Prednosti in pomanjkljivosti človečnosti (v prim. s tehnologijo).
 • Vpliv tehnologija na regulativo, upravljanje skladnosti in tveganj (preglednost podatkov, preprečevanje goljufij, ‘block-chain’ tehnologija; kako lahko le-ta pripomore k upravljanju skladnosti in tveganj pri poslovanju).
 • Tehnologija in globalna tveganja (masovni podatki, industrijsko vohunjenje, terorizem, korupcija, geopolitična tveganja, mednarodna trgovina, podnebne spremembe, vprašanja biotske raznovrstnosti in sodobnega suženjstva). Kako to vpliva na skladnost poslovanja in upravljanje tveganj ter nastajajoče predpise?
 • Kaj bi se morali vodje in strokovnjaki za skladnost in tveganja na novo naučiti o tehnologiji in umetni inteligenci?

Za vse informacije o konferenci ali prijavi se obrnite na glavnega organizatorja na e-poštni naslov: info@eisep.si

Nastanitve za udeležence v času konference

Udeleženci konference lahko namestitev v času 5. – 8. november individualno rezervirate in plačate v naslednjih hotelih:

Hotel Astoria Bled 3*

 1. Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi: 40,00 EUR na osebo na noč
 2. Nočitev z zajtrkom v enoposteljni sobi: 70,00 EUR na noč

Cena nastanitve vključuje nočitev v dvoposteljni ali enoposteljni sobi (klima, brezžični dostop do interneta, mini bar, telefon, led tv, sef) ter samopostrežni zajtrk. Doplačilo za turistično takso: 3,13 EUR na osebo na dan.

Več o ponudbi: Hotel Astoria

*Rezervacija po navedenih cenah je možna do 5. oktobra 2019. Rezervacijo lahko opravite preko spletnega obrazca na njihovi spletni strani Hotel Astoria s pritiskom na črni gumb PREVERITE RAZPOLOŽLJIVOST in zgoraj desno vnesete promocijsko kodo BCEC2019. Če imate pri rezervaciji kakršnekoli težave, se obrnite na astoria@vgs-bled.si in napišite promocijsko kodo BCEC2019.

Hotel SAVICA Garni 4*

 1. Dvoposteljna soba: 84 EUR/42 EUR na osebo
 2. Dvoposteljna soba single use: 75 EUR

Vse cene vključujejo: namestitev in zajtrk, brezžični dostop do interneta, parkirišče (če so prosta mesta), brezplačen vstop v bazenski kompleks Wellness Živa Bled lociran v Rikli Balance Hotelu (en vstop na dan) in popust na koriščenje Sveta savn v Živa Wellness centru. Doplačilo za turistično takso: 3,13 EUR na osebo na dan. Stroški rezervacije: 1,00 EUR na osebo za celoten čas bivanja.

Več o ponudbi: Hotel Savica

*Rezervacija po navedenih cenah je možna do 24. septembra 2019. Rezervacijo lahko opravite preko spletnega obrazca na povezavi: rezervacija V primeru kakršnihkoli težav se lahko obrnete na E: info@hotelibled.com,  T: +386 4 579 16 00, s tem da zraven pripišete referenčno kodo dogodka: 22118.

RIKLI Balance Hotel 4*

 1. Dvoposteljna soba: 118 EUR/59 EUR na osebo
 2. Dvoposteljna soba single use: 107 EUR
 3. Dvoposteljna soba s pogledom na jezero: 150 EUR/75 EUR na osebo
 4. Dvoposteljna soba single use s pogledom na jezero: 126 EUR

Vse cene vključujejo: namestitev in zajtrk, brezžični dostop do interneta, parkirišče (če so prosta mesta), brezplačen vstop v bazenski kompleks Wellness Živa Bled lociran v Rikli Balance Hotelu in popust na koriščenje Sveta savn v Živa Wellness centru. Doplačilo za turistično takso: 3,13 EUR na osebo na dan. Stroški rezervacije: 1,00 EUR na osebo za celoten čas bivanja.

Več o ponudbi: Rikli Balance Hotel.

*Rezervacija po navedenih cenah je možna do 24. septembra 2019. Rezervacijo lahko opravite preko spletnega obrazca na povezavi: rezervacija V primeru kakršnihkoli težav se lahko obrnete na E: info@hotelibled.com,  T: +386 4 579 16 00, s tem da zraven pripišete referenčno kodo dogodka: 22118.

Vas zanima sponzorstvo?

Oglejte si informacije o naših prejšnjih konferencah TUKAJ; za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na: info@eisep.si

Vsako leto smo zelo hvaležni sponzorjem za podporo. Pomagate širiti glas o osrednjem dogodku s področja skladnosti poslovanja v tej regiji in nam omogočate, da ohranjamo visoko kakovost konference ter njeno cenovno dostopnost za številne strokovnjake iz različnih držav. S sponzorji smo tesno sodelovali tudi v smislu vsebine, saj so prispevali nekaj vrhunskih strokovnjakov s tega področja, odlične govornike in medijske poročevalce. Sponzorstvo konference je zanimivo zlasti za podjetja v storitvenem sektorju, na primer za ponudnike svetovalnih, zavarovalnih in bančnih storitev, storitev s področja skladnosti poslovanja, upravljanja in obvladovanja tveganj ter za ponudnike sorodnih rešitev. Prek biltenov o konferenci in družbenih medijev dosežemo na tisoče članov strokovnih organizacij. K sodelovanju smo pritegnili okoli 150 strokovnjakov in voditeljev s področja skladnosti poslovanja, tveganj, prava, notranje revizije in upravljanja iz številnih evropskih držav. Zadnji dve leti nam ena od najpomembnejših slovenskih poslovnih revij zagotavlja redakcijsko podporo.

Partnerske organizacije, ki konferenco priporočajo svojim članom:

*Seznam partnerskih organizacij sproti posodabljamo, kmalu bodo objavljene nove*

Sponzorji: