EISEP je lokalni partner za program certificiranja organizacije International Compliance Association, za območja Slovenije, Hrvaške in Srbije.

ICA certifikate podeljuje v sodelovanju z Alliance Manchester Business School, University of Manchester.

Vloge za vpis v izbrani program za pridobitev ICA naprednega certifikata lahko oddate do 31. marca 2020. Vpisni obrazec izpolnite, pridobite podpis in ga pošljite na info@eisep.si ali v originalu na: EISEP, Dalmatinova ulica 2, 1000 Ljubljana.

Podrobnejša predstavitev organizacije ICA ter njihovih strokovnih kvalifikacij, skupaj z regulatornimi novostmi 2020 je potekala v okviru februarskega Skladnega zajtrka, dne, 11. februarja 2020 v Zagrebu ter 12. februarja 2020 v Ljubljani. Več si lahko preberete tukaj.

Cenik:

Redna cena za program izbranega certifikata, nečlani:2.055,00 EUR*
Cena za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA):1.750,00 EUR

*nečlani morajo ob vpisu v program za ICA certifikat poleg redne vpisnine poravnati še članarino ICA Affiliate neposredno ICA, in sicer najmanj za čas 3 mesecev v višini £30 (britanski funt).

Cena vključuje: vpisno administracijo, dostop do ICA učnega e-portala z vsemi vsebinami, delavnico z vključenimi tremi kosili in odmori za kavo, izpit in diplomo.

*Cena ne vključuje stroške povezane s potovanjem in nastanitvijo.

Potek študija:

V primeru podaljšanja kriznih razmer povezanih s koronavirusom še v poletni čas, bo delavnica v živo nadomeščena z dodatno virtualno učilnico in pridobitvijo certifikata na daljavo. Preko ICA e-portala za študij boste usmerjeni na dve praktični pisni nalogi, na osnovi katerih bi bili ocenjeni. V tem primeru se tudi čas študija na daljavo podaljša.

Študij najprej poteka kot samo-učenje, s pomočjo ICA e-portala, ki se bo za udeležence odprl 23. marca 2020. Na voljo je celovito študijsko gradivo, ki ga lahko natisnete. Učni načrt vas usmerja tudi na dodatne vire, naloge in primere. Na portalu so na voljo še video-vsebine.

Virtualna učilnica z ICA tutorjem v realnem času bo potekala načeloma 2-3 tedne po odprtju e-portala za študij. Ta je namenjena dodatni pomoči pri orientaciji na ICA učnem e-portalu ter predstavitvi obravnavanih strokovnih vsebin. Preko pogovornega okna, lahko študentje postavljajo tutorju dodatna vprašanja.

Priporočeno je, da udeleženci predelate učno gradivo do zaključne delavnice, ki bo potekala na slovenski obali. Na delavnici se obravnavajo vse strokovne vsebine, a je namenjena utrjevanju znanja in dela v skupinah. Na ta način je učenje zares učinkovito in vas dobro pripravi na zaključni izpit.

Zaključna delavnica in izpit:

Potekala bo od 3. – 5. junija 2020 v kongresni dvorani LifeClass, Portorož. Na sliki je označena s številko 5 in ima vhod direktno skozi Mind Hotel Slovenija 5* (v prvem nadstropju).

Izpit bo potekal zadnji dan delavnice in bo sestavljen iz krajšega dela, izbire med več pred-pripravljenimi odgovori (‘multiple choice’) ter daljšega dela, kjer je potrebno podati celovit, delno tudi esejski odgovor na določeno situacijo, nalogo. Pri čemer morate uporabiti pridobljeno znanje, svoje lastno razmišljanje, izkušnje ter ocenjevalca prepričati, da področje dobro razumete. Vsi ICA programi za strokovni certifikat so namreč pod akreditacijskim nadzorom Univerze v Manchestru, kar daje primerno kredibilnost. Izpit traja med 3 in 4 ure.

Za morebitne dodatne informacije nas povprašajte na: info@eisep.si

*Za izvedbo zaključne delavnice v živo mora vsak program imeti vsaj 12 vpisanih, vendar pa se bo, v primeru manjšega števila prijav, študij in pisanje izpitnih nalog izvedel na daljavo.

Nastanitev za udeležence v času zaključne delavnice in izpita za ICA certifikat:

Udeleženci lahko namestitev v času poteka zaključne delavnice in izpita za pridobitev ICA naprednih strokovnih certifikatov 2. – 7. junij 2020 individualno rezervirate in plačate v naslednjih LifeClass hotelih:

  • Nočitev s samopostrežnim zajtrkom v enoposteljni sobi: 130,00 EUR na sobo na dan.
  • Nočitev s samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni sobi: 170,00 EUR na sobo na dan.
  • Nočitev s samopostrežnim zajtrkom v enoposteljni sobi: 110,00 EUR na sobo na dan.
  • Nočitev s samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni sobi: 140,00 EUR na sobo na dan.
  • Nočitev s samopostrežnim zajtrkom v enoposteljni sobi: 95,00 EUR na sobo na dan.
  • Nočitev s samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni sobi: 120,00 EUR na sobo na dan.

Cena nastanitve vključuje namestitev s samopostrežnim zajtrkom, kopanje v bazenih z ogrevano morsko vodo, kopanje v bazenih s termalno vodo, uporabo fitnes centra v dopoldanskem času.

V primeru kakršnihkoli težav se prosimo obrnite na booking@lifeclass.net in vpišite promocijsko kodo ICA2020.

*Rezervacija po navedenih cenah je možna do 5. maja 2020. Doplačilo za prijavnino: 1,50 EUR na osebo enkrat. Doplačilo za turistično takso: 2,50 EUR na osebo na dan.

Več o ponudbi: https://www.lifeclass.net/si/