EISEP je lokalni partner za program certificiranja organizacije International Compliance Association, za območja Slovenije, Hrvaške in Srbije.

ICA certifikate podeljuje v sodelovanju z Alliance Manchester Business School, University of Manchester.

Vloge za vpis v izbrani program za pridobitev ICA naprednega certifikata boste lahko oddali od 20. januarja 2020 naprej. Vpisni obrazec izpolnite, pridobite podpis in ga pošljite na info@eisep.si ali v originalu na: EISEP, Dalmatinova ulica 2, 1000 Ljubljana.

Podrobnejšo predstavitev organizacije ICA ter njihovih strokovnih kvalifikacij, skupaj z eno od aktualnih strokovnih tem, načrtujemo v okviru februarskega Skladnega zajtrka, in sicer dne, 11. februarja 2020 v Zagrebu ter 12. februarja 2020 v Ljubljani. O tem vas bomo še obveščali v naših EISEP obvestilih.

Cenik:

Redna cena za program izbranega certifikata, nečlani:2.055,00 EUR*
Cena za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA):1.750,00 EUR

*nečlani morajo ob vpisu v program za ICA certifikat poleg redne vpisnine poravnati še članarino ICA Affiliate neposredno ICA, in sicer najmanj za čas 3 mesecev v višini £30 (britanski funt).

Cena vključuje: vpisno administracijo, dostop do ICA učnega e-portala z vsemi vsebinami, delavnico z vključenimi tremi kosili in odmori za kavo, izpit in diplomo.
*Cena ne vključuje stroške povezane s potovanjem in nastanitvijo.

Potek študija in izpit:

Študij najprej poteka kot samo-učenje, s pomočjo ICA e-portala, ki se bo za udeležence odprl 23. marca 2020. Na voljo je celovito študijsko gradivo, ki ga lahko natisnete. Učni načrt vas usmerja tudi na dodatne vire, naloge in primere. Na portalu so na voljo še video-vsebine.

Virtualna učilnica z ICA tutorjem v realnem času bo potekala načeloma 2-3 tedne po odprtju e-portala za študij. Ta je namenjena dodatni pomoči pri orientaciji na ICA učnem e-portalu ter predstavitvi obravnavanih strokovnih vsebin. Preko pogovornega okna, lahko študentje postavljajo tutorju dodatna vprašanja.

Priporočeno je, da udeleženci predelate učno gradivo do delavnice, ki bo potekala na slovenski obali, od 3. do 5. junija 2020. Na delavnici se obravnavajo vse strokovne vsebine, a je namenjena utrjevanju znanja in dela v skupinah. Na ta način je učenje zares učinkovito in vas dobro pripravi na zaključni izpit.

Izpit bo potekal zadnji dan delavnice in bo sestavljen iz krajšega dela, izbire med več pred-pripravljenimi odgovori (‘multiple choice’) ter daljšega dela, kjer je potrebno podati celovit, delno tudi esejski odgovor na določeno situacijo, nalogo. Pri čemer morate uporabiti pridobljeno znanje, svoje lastno razmišljanje, izkušnje ter ocenjevalca prepričati, da področje dobro razumete. Vsi ICA programi za strokovni certifikat so namreč pod akreditacijskim nadzorom Univerze v Manchestru, kar daje primerno kredibilnost. Izpit traja med 3 in 4 ure.

Za morebitne dodatne informacije nas povprašajte na: info@eisep.si

*Za izvedbo zaključne delavnice v živo mora vsak program imeti vsaj 12 vpisanih, vendar pa se bo, v primeru manjšega števila prijav, študij in pisanje izpitnih nalog izvedel na daljavo.