PRIJAVNI OBRAZEC prosimo izpolnite in ga pošljite po elektronski pošti na naslov info@eisep.si ali po pošti na EISEP, Dalmatinova ulica 2, 1000 Ljubljana.

PROGRAM

Vpisi: ZAPRTO

Tisti, ki ste svoje prijave že oddali ter drugi, ki boste to storili do 6. aprila 2018, boste s študijem lahko pričeli že 10. aprila 2018. Ostali, ki boste svoje vloge oddali v podaljšanem roku, do 23. aprila 2018, se boste v študij vključevali sproti. Minimalni čas po standardih ICA in ICT, ki ga potrebujete za študij pred izvedbo delavnice v živo je mesec dni. V tem primeru je učenje toliko bolj intenzivno, kar po oceni ICT pomeni okoli 4-6 ur študija tedensko. Odvisno od stopnje vašega dosedanjega znanja in izkušenosti, je ta čas lahko kakšno uro na teden krajši ali daljši.

Predviden okvir izobraževanja: 100 ur skupnega študija (kombinacija e-učenja na ICA portalu, virtualna učilnica v živo ter delavnica v živo) 

Začetek študija na e-portalu: 10.04.2018    Virtualna učilnica: 14.5.2018 (ob 15:00)

Del študija za ICA certifikat, ki poteka preko e-portala, je podprt s sistemom, ki ga sicer uporablja večina britanskih univerz. S tem je zagotovljena sodobnost in kvaliteta študijske izkušnje. Dnevno so za vaša vprašanja glede tematike ali pa uporabe portala na voljo ICA kvalificirani tutorji. Vaša izkušnja pa bo dodatno obogatena s forumom drugih udeležencev izobraževanja, ne samo iz naše regije, temveč globalno – vseh, ki so v istem času vključeni v študij. O testni izvedbi virtualne učilnice, zaradi preizkusa tehničnih vidikov, vas bomo še obvestili. V kolikor na ta termin ne boste mogli biti prisotni, vam bo ICT posredoval povezavo do posnetka.   

Delavnica v živo: 2 dneva delavnice v živo (4. – 5.6.2018, Portorož – Slovenija), pol dneva pregleda, utrjevanja snovi (6.6.2018, Portorož – Slovenija), pol dneva testiranja znanja (6.6.2018, Portorož – Slovenija)

Testiranje znanja s pisnim izpitom – dodeljeni sta 2 uri in 20 min – za izpolnitev:

Rubrike A             Reševanje vprašanj z izbiro pravilnega med več možnimi odgovori 

Rubrike B             Obvezno pisno odgovarjanje na odprt tip vprašanj

Rubrike C             Dokončanje stavkov pri izbranih vprašanjih. 

Cena: 1.695,00 EUR. Cena velja samo za člane Strokovne skupnosti EISEP. Redna cena za nečlane znaša 1.995,00 EUR. Nečlani se morajo predhodno včlaniti še v ICA, kjer članarina znaša 115 EUR. Na prijavnem obrazcu navedete člansko številko, ki jo prejmete od ICA.

Lokacija izobraževanja in nastanitev: Hotel Bernardin, Obala 2, Portorož. Za rezervacijo sob lahko pišete na booking@h-bernardin.si ali pokličete na telefonsko številko 080 11 19. Sklicujte se na dogodek “EISEP Delavnica mednarodnega certificiranja v terminu 3.-7.6.2018”. Sporočite jim, v katerem hotelu želite bivati ter termin. Sobe so rezervirane cel čas do 14 dni pred dogodkom, po tem datumu pa je potrebno razpoložljivost preveriti posebej. Stroške morebitne nastanitve plačate udeleženci oz. podjetja, kjer ste zaposleni.

POMEMBNA OPOMBA: V primeru manj kot 10 prijav, bo celoten študij potekal le v e-obliki. O tem boste udeleženci obveščeni najkasneje ob zaprtju prijav. V tem primeru vam bomo kasneje omogočili nadomestno EISEP delavnico. Prav tako bo EISEP organiziral podelitev certifikatov, ki jo načrtujemo v času letne konference, 18-19.oktobra 2018.