EISEP je lokalni partner za program certificiranja organizacije International Compliance Association, za območja Slovenije, Hrvaške in Srbije.

ICA certifikate podeljuje v sodelovanju z Alliance Manchester Business School, University of Manchester.

Cenik:

Redna cena za program izbranega certifikata, nečlani:1.995,00 EUR*
Cena za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA):1.695,00 EUR

*nečlani morajo ob vpisu v program za ICA certifikat poravnati še članarino ICA Affiliate neposredno ICA, v višini 120 EUR.

Cena vključuje: vpisno administracijo, dostop do ICA učnega e-portala z vsemi vsebinami, delavnico v Portorožu z vključenimi tremi kosili in odmori za kavo, izpit in diplomo.
*Cena ne vključuje stroške povezane s potovanjem in nastanitvijo v Portorožu. Ugodnosti nastanitve, ki jih bomo dogovorili s hotelom, pa bodo kmalu objavljene.

Potek študija in izpit:

Študij najprej poteka kot samo-učenje, s pomočjo ICA e-portala, ki se bo za udeležence odprl 25. marca 2019. Na voljo je celovito študijsko gradivo, ki ga lahko natisnete. Učni načrt vas usmerja tudi na dodatne vire, naloge in primere. Na portalu so na voljo še video-vsebine.

  1. aprila bo potekala virtualna učilnica z ICA tutorjem v realnem času, ki pa bo posneta in ostane na voljo udeležencem za kasnejši ogled. Ta je namenjena dodatni pomoči pri orientaciji na ICA učnem e-portalu ter predstavitvi obravnavanih strokovnih vsebin. Preko pogovornega okna, lahko študentje postavljajo tutorju dodatna vprašanja.

Priporočeno je, da udeleženci predelate učno gradivo do delavnice v Portorožu, ki bo zadnji teden maja. Na delavnici se obravnavajo vse strokovne vsebine, a je namenjena utrjevanju znanja in dela v skupinah. Na ta način je učenje zares učinkovito in vas dobro pripravi na zaključni izpit.

Izpit bo potekal zadnji dan delavnice, 31.5. in je sestavljen iz krajšega dela,  izbire med več pred-pripravljenimi odgovori (‘multiple choice’) ter daljšega dela, kjer je potrebno podati celovit, delno tudi esejski odgovor na določeno situacijo, nalogo. Pri čemer morate uporabiti pridobljeno znanje, svoje lastno razmišljanje, izkušnje ter ocenjevalca prepričati, da področje dobro razumete. Vsi ICA programi za strokovni certifikat so namreč pod akreditacijskim nadzorom Univerze v Manchestru, kar daje primerno kredibilnost. Izpit traja med 3 in 4 ure.

Za morebitne dodatne informacije nas povprašajte na: info@eisep.si

Prav tako vas vabimo na Skladni zajtrk s predstavnikom iz ICA, v Ljubljani dne 7. marca ali Zagreb dne 6. marca. Prijave so obvezne na info@eisep.si