Prijavnine in druge informacije o konferenci

PRIJAVNINE 

  REDNA CENA  

 

Prijavnina 385,00 EUR
Prijavnina za člane EISEP, IEDC Alumni, UNGC – Slovenija 269,50 EUR
Prijavnina za člane partnerskih organizacij (*) 327,25 EUR

Zneski prijavnin so izraženi v eurih. Cene so brez DDV, ker EISEP in UNGC Slovenija nista zavezanca za DDV. Prijavnina vključuje udeležbo na konferenci, druženje in vse pogostitve.

(*) Ostale partnerske organizacije so tiste, ki konferenco priporočajo svojim članom. Člani teh organizacij boste tako preko njih tudi obveščeni. 

PRIJAVA

Prosimo, da svojo prijavo oddate tukaj in napišete svoje ime, naziv podjetja ali organizacije, naslov in kontakte.

POTRDILO O UDELEŽBI NA STROKOVNEM IZOBRAŽEVANJU

Udeleženci boste prejeli potrdilo našega instituta, s katerim boste lahko za leto 2017 izkazali udeležbo na strokovnem izobraževanju in usposabljanju s strokovnega področja skladnosti in etike poslovanja; in sicer za delodajalca glede njegovih zahtev vzdrževanja strokovne primernosti, zahtev regulatorja ali pa za druge potrebe.

Potrdilo bo izkazovalo področja prejetih znanj in usposabljanja iz programa ter število ur udeležbe.

EKSKLUZIVNO ZA KORPORATIVNE ČLANE EISEP

NOVOST – ekskluzivno za korporativne člane: direktorji ter predstavniki organov vodenja in nadzora korporativnih članov strokovne skupnosti EISEP, so kot naši gostje posebej povabljeni na okroglo mizo ob 15:30 ter na kasnejšo pogostitev in druženje z gostujočimi predavatelji.

NASTANITEV

Hotel Savica: cena preferenčne IEDC tarife na noč je 82€ (vključuje zajtrk). Rezervacije do zapolnitve kapacitet. Elektronski kontakt za rezervacije je kristina.pangos@sava.si ; ga. Kristina Pangos. Udeleženci naj se pri rezervaciji sklicujejo na: konferenca na IEDC, 3.10.

Ostale možnosti nastanitve so na voljo na spletni strani Bleda – www.bled.si/en/accommodation. 

V primeru, da potrebujete dodatne informacije, se obrnite na nas preko elektronske pošte na naslov: info@eisep.si.