Aktualno

Poročanje Tanjuga o našem obisku v Beogradu

EISEP je v sodelovanju s Privredno komoro Srbije organiziral prvi skladni zajtrk v Beogradu, s čimer smo začeli iniciativo nastajanja strokovne skupnosti na tem področju in povezovanja v regiji. Poglejte kako je o njem poročala osrednja srbska tiskovna agencija:

http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=447768

Za nami je 4. letna konferenca o skladnosti in etiki poslovanja

Hvala vsem udeležencem, predavateljem, sponzorjem, partnerjem in soorganizatorjem 4. letne konference o skladnosti in etiki poslovanja, ki je 18. in 19.10.2018, v soorganizaciji z IEDC – Poslovno šolo Bled ter združenjem SI.RISK, potekala na Bledu.

Veseli smo vseh pozitivnih odzivov. Upamo, da ste iz dogodka odšli obogateni z novim znanjem in navdihom za opravljanje vašega pomembnega dela. Iskrena hvala, da ste se tokrat prvič z nami podružili tudi na večernem sprejemu, po koncu prvega dne konference. Debate so bile kot vselej zanimive, iskrene in polne smeha. Vezi, ki se spletejo ob takšnih priložnostih, so zelo dragocene. Na ta način lahko še naprej gradimo EISEP Strokovno skupnost – skupnost izjemnih posameznikov: strokovnih, poštenih in prijaznih ljudi, ki velikokrat dajo tudi več kot vzamejo in – ko gre za skladnost in etiko poslovanja – preprosto ne odnehajo.

Se že veselimo 2019!

Več o bogatem programu in predavateljih na Bledu si lahko preberete tukaj.

Organizatorji:

Soorganizator:

Partnerji, ki konferenco priporočajo svojim članom:
 

Pokrovitelji:

  


Utrinki iz izobraževanja za certifikat ICA Advanced Certificate in Business Compliance


Prihaja že drugi Skladni zajtrk v Zagrebu

Vabimo vas, da izkoristite širitev prisotnosti EISEP dogodkov tudi v drugih državah v regiji. Prisrčno vabljeni sami in vaši kolegi iz drugih podrejenih družb, morebiti tudi na Hrvaškem. Korporativni člani EISEP imate dodatno ugodnost za skupine družb že vključeno v članskem paketu.  

Prihajajoči, že drugi Skladni zajtrk v Zagrebu, pripravljamo na temo preprečevanja korupcije na Hrvaškem. Potekal bo 23. maja 2018, v kongresnem centru hotela Double Tree by Hilton, Ulica Grada Vukovara 269A, v Zagrebu. S pričetkom ob 9:00 in zaključkom ob 11: 00 uri.  

V gosteh bomo imeli novo predsednico Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Republike Hrvatske, Natašo Novakovič. Pogovarjali se bomo o ključnih izzivih na tem področju, kako se z njimi soočajo gospodarski subjekti ter v kakšnem stanju so programi in prakse preprečevanja nasprotij interesov in korupcije v hrvaških organizacijah.

Preko Skype povezave se nam bo oglasila Annie Wartanian Reisinger, izkušena strokovnjakinja za skladnost iz Washington DC-ja, ki nam bo predstavila mednarodno perspektivo tega področja i poudarila kako lahko tuja zakonodaja na področju proti-korupcije velja tudi za podjetja v naši regiji.

 

Z velikim veseljem se nadejamo vašega cenjene udeležbe ter srečanj z vami in vašimi kolegi v Zagrebu!


Vabljeni k včlanitvi v Strokovno skupnost EISEP


Strateško partnerstvo z ICA International Compliance Association

Z veseljem vas obveščamo, da z januarjem 2018 EISEP odpira novo poglavje pri razvoju strokovne skupnosti za skladnost poslovanja, saj smo z ICA (International Compliance Association), s sedežem v Veliki Britaniji, sklenili strateško partnerstvo. S tem bo vsak član Strokovne skupnosti EISEP hkrati postal tudi član globalne strokovne skupnosti ICA. Več o tem si lahko preberete tukaj.